Veera Suomalainen HoT:iin kesäduuniin – HoT-palvelu jatkaa koko kesän!

Helsinki on Tires -projekti oli menestys. Konsepti herätti kiinnostusta tilaajan Helsingin kaupungin lisäksi myös Otaniemessä ja laajemminkin Espoossa. Myös ulkomaiset vieraat kiinnostuivat hankkeesta. Yhteydenottoja on tullut monelta suunnalta.

Design Factory päätti palkata Veera Suomalaisen kesäduuniin jatkokehittämään palvelua. Urban Mill tarjoaa tilat ja tarjoaa Ratekoulutus Oy:n kustantaman Innovaatio-voutcherin kattamiseen osan kesän toiminnasta aiheutuvista kustannuksista.

IMG_2897

”Usein yliopistojen kursseihin liityvät opiskelijaprojektit loppuvat kuin seinään kurssin päätyttyä. Nyt pystytyttiin kuitenkin Design Factoryn ja Urban Millin yhteistyöllä tarjoamaan projektin toteuttajille ja asiakkaille mahdollisuus esitellä projektin tuotoksia laajemmin ja etsiä ajan kanssa keinoja palvellun viemiseksi osaksi kaupunkien arkea”, kertoo silmin nähden innostunut Urban Miller Kari Mikkelä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s