Espoon kaupunki otti EUE-ohjelman organisaatioonsa

Espoon kaupunki otti EUE-ohjelman organisaatioonsa

”Espoo panostaa voimakkaasti tulevaisuuden kaupunkiympäristön kehitykseen varaamalla työhön niin tekijöitä kuin tiloja. EUE-ohjelma on mukana keskeisenä työvälineenä. Tulokset näkyvät jo: energiankäytön suunnittelua palvelevan tietopalvelun prototyyppi on netissä kaikkien nähtävillä, ja alkuvuodesta on avattu Urban Mill -kehityskeskus.”

Otaniemessä hiljattain toimintansa aloittanut Urban Mill on 1300 neliön kokoinen yhdessä tekemisen tila- ja yhteisöpalvelu, joka tuo yhteen rakennetun ympäristön tutkijat ja käyttäjät. Urban Mill on parhaillaan protovaiheessa ja kesän palvelukonseptointivaiheen ja syksyn demovaiheen jälkeen sen toiminta on tarkoitus vakiinnuttaa ensi vuoden alusta.

– Ei ole ollut tarkoitus luoda ainoastaan kohtaamispaikkaa, jossa alan ihmiset tapaisivat ajoittain kokouksissa tai seminaareissa, vaan sen lisäksi aivan oikea työpaikka, jossa he tekevät jokapäiväistä työtään, Robert Eriksson korostaa. Kaupunki onkin varannut Urban Millistä henkilöstölleen työpisteitä yhteiskäyttöä varten.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s