Aaria Family Urban Millin yhteistyöverkostoon

Urban Mill ja Aaria Family ovat sopineet yhteistyöstä. Yritys liittyi Urban Millin yhteistyöverkostoon.

Aaria Family tuo kaupunkilaisten avuksi  uudet työkalut ja keinot – PERHEPALVELUN kokonaisuuden – jonka avulla kaupunkien asukkaat saavat ohjausta kaikkeen siihen, mitä jokaisen kaupunkilaisen ikääntyvinä ihmisinä tai heidän omaisinaan on hyvä tietää.

Aaria Family piti ensimmäisen työpajan tiloissamme, sen lomassa käytiin keskusteluja yhteistyömahdollisuuksista mm. Active Life Villagen kanssa. Teemana  oli mm. kodin hyvinvointiteknologioiden ja henkilökohttaisten palveluiden rajapinnat.

http://www.aariafamily.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s