Wisionary-tiimi rakensi mini-CAVEn ja esitteli lisätyn todellisuuden protoaan

Wisionary-tiimi Design Factoryn PDP-kurssilta rakensi viikolla 14 Urban Caveen kokonaisen seinän peittävän kaarevan mini-CAVEn (cave automatic virtual environment) ja esitteli sillä kehittämäänsä lisätyn todellisuuden (augmented reality) protoa. Paikalla oli mm. Wärtsilän, Aalto Knowledge Networksin ja Urban Millin edustajia.

Mini-CAVE jää Urban Caveen huhtikuun ajaksi. Tämän jälkeen suunnitelmissa on testata tilassa 4-näyttöistä teollista CAVE-ratkaisua sisältöinään mm. EUE:n tuottamat rakennetun ympäristön tietomallit. Aallon ABE-tiimin suunnitelmissa on rakentaa tilaan täysimittainen kaupunkisimulaattori.

http://wisionary.pdp.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s