BES–tutkimustiimi tuottaa Millin ensimmäisen arviointityöpajan

Aallon BES-tiimi (Built Environment Services) järjesti 5.4. koko päivän työsession Millissä. Session lomassa sovittiiin, että BES tuottaa Urban Millin ensimmäisen protovaiheen (helmi-maaliskuu 2013) käyttäjäkokemustyöpajan yhdessä Urban Millin operointitiimin kanssa. Samalla testataan BES:n tutkijoiden kehittämää 6T-arviointimenetelmää käytännössä.

Built Environment Services (BES) -Research Group

Built Environment Services Research Group (BES) specializes in the research of the service business in the field of construction and real estate businesses. BES produces scientific research results and problem solving models to meet the needs of the Finnish construction and real estate service industries. BES pursues to further the development of domestic construction and the real estate industry as well as international competitiveness of the companies in this business sector.

BES is part of the Department of Structural Engineering and Building Technology). It operates in close collaboration with the construction and real estate industry as well as other research units in Finland. The group pursues to strengthen its international collaboration network with leading international research units.

http://bes.aalto.fi/en/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s