Urban Mill protovaihe käynnissä kevään 2013

Urban Mill on urbaanien innovaatioiden luomisen uusi kansainvälinen keskiö Otaniemessä. Design Factoryn ja Startup Saunan kylkeen kasvava 1300 neliön yhdessätekemisen tila tuo yhteen rakennetun ympäristön, kaikkialla läsnäolevan tietotekniikan, urbaanien palveluiden sekä urbaanin elämän tutkijat, innovaattorit ja käyttäjät. Toiminta käynnistetään tammikuussa 2013 Aallon, AYK Oyn, RYM Oyn ja Espoon yhteistyönä osana RYM-SHOK:n EUE-ohjelmaa.
Urban Mill 2013-02-06 v4_25_kmlm_b[1].pptx

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s