Urban Mill siirtyy 16.3.2020 itsepalvelumoodiin koronaviruksen johdosta

Kumppaneillemme, jäsenillemme, asiakkaillemme, ystävillemme; For our partners, members, customers, and friends;

Urban Mill on yksi keskeisistä yhdessätekemisen paikoista Otaniemen kampusalueella. Koronaviruksen leviämisen johdosta joudumme valitettavasti rajoittamaan tilojemme käyttöä. Haluamme noudattaa vastuullista toimintatapaa ja asettaa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle.

Sovellamme Aalto-yliopiston antamia linjauksia koronavirukseen liittyen ja siirrymme 16.3.2020 itsepalvelumoodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tila on toistaiseksi auki vain avaimen haltijoiden organisaatioille ja heidän vierailleen ja että heidän tulee noudattaa tilassa soveltuvin osin yliopiston linjauksia: www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta .

Yhteenveto tällä hetkellä voimassa olevista Aalto-yliopiston ohjeista, joita kaikkien aalto-yhteisön jäsenten kehotetaan noudattavan (päivitetty 16.3.2020):

 • Pidä riittävä henkilökohtainen etäisyys opetuksessa, opiskelussa ja työskentelyssä.
 • Jos sinulla on flunssan, influenssan tai muun tarttuvan taudin oireita, pysy kotona.
 • Jos sinulla on vakavia oireita, ole puhelimitse yhteydessä työterveyshuoltoon, opiskelijaterveydenhuoltoon, terveyskeskukseen, terveydenhuollon päivystykseen tai matkavakuutuksen tiedoissa mainittuun infonumeroon.
 • Järjestä yli 30 henkilön tilaisuudet etäyhteyksillä, siirrä tai peruuta ne.
 • Hyödynnä online-työkaluja (esim. Teams) mahdollisuuksien mukaan.
 • Älä ota vastaan yliopiston ulkopuolisia henkilöitä tai järjestä tapahtumia ennen 31.5.2020. Yliopiston toimintojen jatkuvuuden kannalta tärkeissä tapauksissa ole yhteydessä corona.information@aalto.fi riskiarvion tekemiseksi.
 • IT-tuessa ja -järjestelmissä voi olla ruuhkaa lähipäivinä. Tuki pyrkii turvaamaan ensisijaisesti opetuksen ja kriittisen toiminnan. Ole kärsivällinen ja etsi tietoa ja tukea ensisijaisesti verkon kautta. https://www.aalto.fi/en/it-help (jos linkki ei aukea, kopioi osoite selaimeen).
 • Jos palaat työ-, opinto- tai lomamatkalta ulkomailta, työskentele ja opiskele etänä 14 vuorokauden ajan. Ole näissä tapauksissa yhteydessä esimieheesi, kurssin vastuuopettajaan tai korkeakoulusi opintopalveluun sopiaksesi tämän ajan erityisjärjestelyistä.
 • Ulkomaille ei toistaiseksi matkusteta työ- tai opiskeluasioissa. Vältä kaikkea matkustamista myös kotimaassa. Siirrä matkoihin liittyvät tapaamiset tuonnemmaksi tai järjestä ne etäyhteyksillä.
 • Pese kädet usein ja kunnolla. Älä kättele. Hyvä käsihygienia on parhaita keinoja estää viruksen tarttuminen ja leviäminen.

Aalto-yliopiston ohjeet kokonaisuudessaan sekä linkki usein kysyttyihin kysymyksiin on koottu verkkosivulle https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta . Päivitämme tietoja jatkuvasti, ja sivulta löytyy myös linkkejä viranomaislähteisiin. Julkaisemme myös aiheeseen liittyviä uutisia verkkosivuillamme. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi julkaistusta aineistosta, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen corona.information@aalto.fi.

Read in English:

Urban Mill is one of the key places to work together on the Otaniemi campus. Unfortunately, due to the spread of coronavirus, we have to restrict the use of our facilities. We want to follow a responsible approach and put people’s health and well-being first.

We apply the Aalto University policy on coronavirus and from March 16, 2020, we will go into self-service mode. This means that for the time being, the space is only open to key holder organisations & their guests, and that they must comply with the University’s guidelines, where applicable: www.aalto.fi/en/aalto-university/information-on-coronavirus .

Summary of the current instructions to be followed by all Aalto community members (updated 16.3.2020):

 • Keep a sufficient distance in all contacts with other people.
  If you have symptoms of a cold, influenza or some other infectious disease, stay at home.
 • If you have serious symptoms, immediately contact your occupational health service, your student health services, your healthcare centre, healthcare emergency services or the information number mentioned in your travel insurance by phone.
 • Arrange all events or meetings involving more than 30 people as remote meetings, postpone or cancel them.
 • IT support and systems may be very busy in the coming days. The main priority for IT support will be teaching and critical activities. Please be patient and consult online instructions for support as much as possible. http://www.aalto.fi/en/it-help  (if the link doesn’t work, you can copy the URL and paste it into your web browser).
 • Use online tools (such as Microsoft Teams) when possible.
 • Do not organise events or receive visitors from outside of Aalto University before 31 May 2020. In cases critical to the continuation of university operations, please contact corona.information@aalto.fi to assess potential risks.
 • Do not leave Finland on a work or study trip. Travel within Finland should also be avoided. Postpone any meetings requiring travel or arrange them to be online meetings instead.
 • If you return from a work, study or holiday trip abroad, you should conduct your work or study from home for the first 14 days after the trip. In such cases, make the necessary special arrangements by contacting your supervisor, course teacher-in-charge, or the learning services for your school.
 • Wash your hands frequently and carefully. Do not shake hands. Good hand hygiene is one of the best ways to avoid being infected by and spreading the virus.

All of Aalto University’s instructions as well as the link to frequently asked questions are available at https://www.aalto.fi/en/aalto-university/information-on-coronavirus (if the link doesn’t work, you can copy the URL and paste it into your web browser). We will provide updates whenever needed. The page includes links to pages by the relevant Finnish authorities. We will also publish coronavirus news on our webpages. If you do not find answers to your questions in our published material, you can email us at corona.information@aalto.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s