Verkostokumppanimme Buildlink tiedottaa kiinteistöjen tiedonhallinnan, toiminnanohjauksen ja asiakaspalvelun ratkaisuista

Kesä alkaa hiljalleen kääntymään syksyksi ja näin lomien jälkeen on taas aika kertoa Buildlink-kuulumisia. Loma-ajankohdasta riippumatta olemme kesän aikana saaneet vietyä asioita reippaasti eteenpäin.

Palvelut kehittyvät nopeasti

Verkkopalveluun on kehitetty uusia ominaisuuksia ja erityisesti loppukäyttäjän palveluihin on kiinnitetty erityistä huomioita. Tämä näkyy mm. käyttöliittymäsuunnittelussa, käyttöohjeistuksissa ja monipuolisempina tukipalveluina.

Buildlink tehtävienhallinta mahdollistaa nyt useita kiinteistökohtaisia tehtävälistoja (huoltokirjat, kulunvalvonta jne.). Tehtävät voidaan myös osoittaa halutuille työntekijöille. Palvelut toimivat yleisimmillä selainohjelmistoilla ja eri käyttöjärjestelmissä.

Viestinvälityspalvelun avulla erilaisista toimenpiteistä voidaan kohdistaa sähköpostiviestejä eri toimijoille.

Buildlink palvelun englanninkielinen käännös on valmis käyttöliittymien osalta. Palvelun englanninkieliset verkkosivut ja muu oheismateriaali valmistuvat alkusyksystä.
Mobiilikoodien (QR/NFC) liittämistä eri kohteisiin on pystytty virtaviivaistamaan entisestään.
Rajapintapalveluissa suhtaudumme positiivisesti ja avoimesti mm. c-rajapintaratkaisuihin, joita Buildlink paitsi hyödyntää niin myös tarjoaa ulospäin.
Palvelun ohjeistuksia on päivitetty ja ne ovat julkisesti näkyvissä verkkosivuillamme.

Buildlink blogikirjoituksia

Olemme julkistaneet blogikirjoituksia liittyen kiinteistöjen tiedonhallintaan (http://blog.buildlink.fi).

– Kiinteistöjen tiedonhallinnan trendejä
– Mobiilikoodit kiinteistöissä
– Buildlink huolto- ja ylläpitopalveluissa
– Buildlink ja käyttäjälähtöisyys

Buildlink asiakasratkaisuja

Buildlink-palvelun asiakassegmentit ovat tarkentuneet kolmeen erilliseen osa-alueeseen; Kiinteistöjen manageeraus, huolto- ja ylläpitotoiminnot sekä teollisuuden palvelut.

Teemme parhaillaan useita eri asiakasprojekteja, joista tulemme tiedottamaan mm. verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Asiakasprojektit liittyvät huolto- ja ylläpitotoimintojen tuottamiseen ja hallintaan, asiakastiedotukseen sekä kiinteistöjen omaisuuden hallintaan.

Buildlinkin vahvuutena on se, että se tarjoaa ratkaisun useille eri sidosryhmille yrityksen työntekijöistä yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin. Samalla alustaratkaisun avulla yritykset voivat poistaa päälekkäisiä tietojärjestelmiä ja tarjota yhdenmukaisia palveluita.

Buildlink kumppanuus?

Buildlink soveltuu alustaratkaisuksi monille kiinteistöalan sovellusalueille. Etsimme jatkuvasti kumppaneita, joiden kanssa voimme tuottaa ja kehittää innovatiivisia ominaisuuksia sekä toiminta- ja liiketoimintamalleja Buildlink-palveluun. Erityisen kiinnostuneita olemme erilaisista rajapintaratkaisuista esimerkiksi energianhallintaan sekä kiinteistöjen omaisuudenhallintaan liittyen.

Tarjoamme kumppaneille laadukkaiden verkkopalveluiden ja (teknologisen) osaamisen lisäksi alennuksia järjestelmän käyttöön liittyen.

Buildlink teollisuudessa ja teollinen Internet

Buildlink kytkeytyy yhä enenevässä määrin teolliseen Internettiin, jossa keskeisenä ajatuksena on liittää yritysten tuotteita, tuotantomenetelmiä, palveluita ja liiketoimintamalleja digitaalisiin verkkopalveluihin. Lähtökohtana ovat kiinteistöt ja sinne sijoitettavat laitteet ja muu irtaimisto. Tutustu Buildlink teollisuudessa verkkomateriaaliin.

Ota yhteyttä!

Ottakaa yhteyttä sähköpostilla myynti(at)buildlink.fi tai puhelimitse 040 578 8750 niin kerromme lisää.

Tarvittaessa teemme maksutta testitunnukset, joiden avulla voitte tutustua Buildlink-palveluun.

Muistutamme vielä, että teemme myös räätälöityjä asiakasratkaisuja kiinteistöjen tiedonhallintaan ja toiminnanohjaukseen liittyen!

Buildlink Oy
myynti@buildlink.fi
+358 40 578 8750

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s