Aalto-yliopiston kirjaston muuttotiedote: Tervetuloa Oppimiskeskus betaan 1.6. alkaen

Avaamme Aalto-yliopiston kirjaston Oppimiskeskus betan yleisölle 1.6. klo 9 osoitteessa Otakaari 1 X. Kesän aikana palvelemme arkipäivisin ma-pe klo 9-16 (la suljettu).

Syksyn aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki Otaniemen kampuskirjastosta tutut palvelut sekä uutena kokonaisuutena Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kandiopintojen kurssiaineistot ja niihin liittyvät palvelut. Palvelemme edelleen myös Töölön kampuskirjastossa kaikkia asiakkaita. Töölössä ovat saatavilla maisterivaiheen opiskelijoiden palvelut mm. kurssiaineiston ja tiedonhaun opastuksen osalta. Arabian kampuskirjastossa palvelumme jatkuu normaalisti.

Learning Center Beta

Uusista palveluistamme Oppimiskeskus betassa mainittakoon mm. Learning Center Studio, jossa voit videoida luennon tai muun esityksen sekä harjoitella esitystä tai esiintyä kuvitteelliselle tai oikealle yleisölle sekä Super Data – huone, jossa voit perehtyä mm. 3D-tulostamiseen. Oppimiskeskus betan galleriatilassa järjestämme näyttelyjä ja tapahtumia.

Palvelemme väliaikaisissa tiloissa vuoden 2016 loppuun, jolloin varsinainen oppimiskeskus valmistuu ja kaikki Aalto-yliopiston kampuskirjastot muuttavat yhteen Aalto-yliopiston uuteen Oppimiskeskukseen, Otaniementie 9.

Lisätietoja:

Kokoelmapäällikkö Sirkku Känsälä, puh. 050 316 1023 (etunimi.sukunimi@aalto.fi)

Vt. kirjastonjohtaja Matti Raatikainen, puh. 050 373 2233 (etunimi.sukunimi@aalto.fi)

Aalto-yliopiston kirjasto: http://lib.aalto.fi

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen erilliskirjastot:

http://lib.aalto.fi/fi/contact/otaniemi_collections/

Aalto-yliopiston galleriat: http://arts.aalto.fi/fi/research/exhibitionspaces/  

lib.aalto.fi: https://wwwcms.tkk.fi/lib.aalto.fi/fi/current/news/view/2015-05-26/

Read in English:

 MOVING INFORMATION: Welcome to the Learning Center beta from 1st June

Aalto University Library’s Learning Center beta will be opened to the public 1st June 9 am at Otakaari 1 X. During the summer we are open week days, Mon-Fri 9am-4pm (Sat closed). Autumn opening hours will be notified at a later time.

We offer our customers all the familiar services from Otaniemi Campus Library and as a new addition the course materials and services for Aalto University School of Business Bachelor’s degrees. We continue to serve all customers also at Töölö Campus Library. Töölö offers services for Master’s level students such as course materials and information skills guidance. Normal services are also continued at Arabia Campus Library.

We also introduce new services at Learning Center beta. These include the Learning Center Studio where you can record a lecture or presentation, practice presenting and performing in front of imaginary or real audiences, and the Super Data room where you can learn 3D-printing for example. The Learning Center beta’s gallery space will be a venue for exhibitions and events.

The library will serve its customers in the temporary location until the end of 2016 when the actual Learning Center is due to be finalised bringing together all Aalto University Campus libraries in a new Learning Center at Otaniementie 9.

More information:

Collection Manager, Ms. Sirkku Känsälä, Tel. 050 316 1023 (firstname.lastname@aalto.fi)

Vice Director, Matti Raatikainen, Tel. 050 373 2233 firstname.lastname@aalto.fi)

Aalto University Library: http://lib.aalto.fi/en/

Aalto University Otaniemi campus departmental libraries: http://lib.aalto.fi/fi/contact/otaniemi_collections/

Aalto University exhibition spaces: http://arts.aalto.fi/en/research/exhibitionspaces/

lib.aalto.fi: https://wwwcms.tkk.fi/lib.aalto.fi/en/current/news/view/2015-05-26/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s