Liikenne- ja viestintäfoorumi 2015 – taloussosiologi Vili Lehdonvirta: Mikä on valtion rooli digitalisaatiossa?

LVM 5.2.2015

Liikenne- ja viestintäministeriö järjesti 4.2.2015 yhteisen foorumin liikenne- ja viestintäalojen päättäjille. Foorumin teemana on digitalisaatio. Miten digitalisaatio muuttaa yhteiskuntaa? Miten se vaikuttaa kasvuun ja kilpailukykyyn erityisesti liikenteen ja viestinnän alalla? Entä miten digimurros vaikuttaa kansalaisten ja yritysten arkeen? Korvaako sovellus sääntelyn?

Vili Lehdonvirta, taloussosiologian dosentti ja tutkija, Oxford Internet Institute analysoi puheenvuorossaan valtion roolia digitalisoituvassa yhteiskunnassa.Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä: http://www.lvm.fi/liikenne-ja-viestin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s