Maksuttomat webinaarit kaupunkien kansalaisosallistamisen 3D-visualisointipalvelusta: 30.1 ja 6.2.2015

Bionova Oy järjestää maksuttomia webinaareja, joissa kerrotaan suomalaisten ja pohjoismaisten esimerkkien kautta, kuinka kaupungit osallistavat kansalaisia ja sidosryhmiä kaupunkisuunnitteluun helppokäyttöisen selainpohjaisen 3D:n avulla.

Ajankohdat ovat: Perjantai 30.1.2015 kello 9:30 ja perjantai 6.2.2015 kello 9:30

Muutamia paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittaudu Pete Hyrkäkselle mahdollisimman pian.
.
 .
CityPlanner Online on selainpohjainen 3D-sovellus, joka mahdollistaa saumattoman mallien julkaisun ja kansalaisvuorovaikutuksen selaimen kautta. Se on kansalaisvuorovaikutuskäytössä kymmenissä kaupungeissa, ja se mahdollistaa osallistumisen sinä aikana ja siitä paikasta, joka ihmisille parhaiten sopii. Ratkaisun avulla kaupunkisuunnittelu tavoittaa aivan uusia väestöryhmiä. Hankkeiden luonti onnistuu yhdistämällä olemassa olevaa 3D-aineistoa ja integroimalla siihen kohteita.
.
.
Leppävaaraan kaavoitetaan ja rakennetaan uusia alueita sekä asumisen että liike-elämän tarpeisiin. Espoon kaupunki visualisoi CityPlanner Onlinen avulla tulevat kaava- ja kehityshankkeet sekä aluesuunnitelmat. Kuka tahansa tutustua suunnitelmiin omaa tietokonettaan käyttäen silloin kuin heille parhaiten sopii.

Espoota kiinnostaa kansalaisvuorovaikutus ja asukkaiden osallistaminen alueen kehityksessä. Siksi Leppävaaran kehityshankkeessa on dialogi-moduuli, joka mahdollistaa käyttäjien kommenttien keräämisen hankkeen eri suunnitelmista ja projekteista.

Lisätietoja sovelluksesta: http://www.bionova.fi/fi/cityplanner

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Pete Hyrkäs, +358 40 354 3615, pete.hyrkas(at)bionova.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s