Wähäjoulu Myllyllä 5.12.2013

WAROITUS!

Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry. juhlii 5.12. 105. vuosijuhlaansa Wähäjoulua. Juhlan pääosiot päätettiin tänä vuonna sijoittaa Otaniemeen siten, että Coctail-tilaisuus on StartupSaunalla ja pääjuhla UrbanMillin tiloissa. Tähän akateemiseen ja pitkäperinteiseen pöytäjuhlaan kuuluu hyvää ruokaa, seuraa, lauluja ja lahjoja ja tervehdyksiä Arkkitehtikillalle.

DSC_4208

Arkkitehtikilta on Aalto-yliopiston arkkitehti- ja maisema-arkkitehtiopiskelijoiden opiskelijajärjestö, joka toimii Aalto-yliopiston Ylioppilaskunnan alaisuudessa. AK on perustettu vuonna 1908, mutta kilta on tunnettu pikemminkin luovasta mielenlaadustaan kuin pitkistä perinteistään.

A-kilta menu

Jason Santeri Nuotio
Vuosijuhlavastaava 2013
Arkkitehtikilta
vuosijuhlat@arkkitehtikilta.fi
0400783123

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s