Tekesin asiantuntijat tavattavissa 2.12. klo 10-15 Urban Millissä

Tekesin asiantuntijat Ismo Turunen (palveluliiketoiminta, kone- ja metalliteollisuus, prosessiteollisuus  – ismo.turunen(at)tekes.fi) ja Mikko Kiiskinen (metsä- ja kemianteollisuus, kestävä kehitys – mikko.kiiskinen(at)tekes.fi) työskentelevät Urban Millissä maanantaina 2.12. klo 10-15.

Paikkana Urban Millin Aalto Future Clubin yhteistoimintatila 1. kerroksessa. Tervetuloa milloin vain keskustelemaan esimerkiksi organisaatiosi t&k&i-toiminnasta, liiketoimintaideastasi ja kysymään Tekesin rahoitusmahdollisuuksista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s