Adminotechin 3D Meshmoon alusta Järvenpään terveystalon suunnittelun tukena

Rakennuslehti kirjoittaaa: ”Järvenpään uuden terveystalon suunnittelua koskeva hankintasopimus on allekirjoitettu 30. lokakuuta. Terveystalo valmistuu suunnitelmien mukaan vuoden 2016 lopussa.”

”Suunnittelussa merkittävää osaa näyttelee virtuaalisuunnittelu. Virtuaalisuudessa eri suunnittelualojen ratkaisut visualisoidaan käyttäjille tietomallein ja haetaan vuorovaikutteisuutta osallistamalla heidät palautteen saamiseksi. Suunnittelun työkaluna käytetään kayttäjälähtöistä Valo-virtuaalisuunnittelumenetelmää, jota UKI Arkkitehdit on kehittänyt jo seitsemän vuotta.”

Työkalun internet-virtuaalialusta on Urban Millissä kehitysyksikköä pitävän Adminotech Oy:n http://www.meshmoon.com/.

”Menetelmän avulla tilat voidaan rakentaa virtuaalisesti luonnollisessa koossaan ennen kuin niitä aletaan rakentaa oikeasti. Näin eri käyttäjäryhmät voivat tutustua tiloihin kävelemällä tai vaikka koetyöskentelemällä niissä suunnittelijoiden johdolla. Ennen kuin yhtään kiveä on muurattu paikoilleen oikeaan rakennukseen, voimme myös nähdä tulevat tarpeet tai suunnittelun puutteet”, UKI Arkkitehtien toimitusjohtaja Mikko Heikkinen sanoo.”

Lue koko artikkeli Rakennuslehdestä:  http://www.rakennuslehti.fi/uutiset/projektit/32679.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s