Ministeri Risikon vierailu poiki ALV:lle yhteistyösopimuksia Pekingissä

Active Life Village allekirjoitti Pekingissä kolme uutta yhteistyösopimusta ministeri Paula Risikon Kiinan vierailun aikana.  Ministeri Risikko ja hänen kiinalaiset isäntänsä keskustelivat ikäihmisten hoivaan liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Monessa suhteessa tilanne on samankaltainen Suomessa ja Kiinassa, mikä tarjoaa oivallisen kehitysalustan uusille palveluille ja innovaatioille.

Minister-Risikko-Vice-president-Xiaoli-Feng-and-Kelly-300x200

Kuva: Ministeri Paula Risikko, Vice President Xiaoli Feng ja projektipäällikkö Kelly Zhang Active Life Villagesta

 

Active Life Village allekirjoitti hyvinvointiteknologiaan liittyvän aiesopimuksen tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyöstä Beijing Research Center of Urban Engineeringin (BRCUSE) kanssa.  BRCUSE on yksi suurimmista paikallisista tutkimuslaitoksista ja se keskittyy erityisesti kaupunkikehitykseen ja kunnallisten vanhuspalveluiden kaltaisiin tutkimusaiheisiin.

Lisäksi allekirjoitettiin yhteistyösopimukset Lovaegis Senior Care Ltd. ja China Care United Network Ltd. (CCUN) kanssa.  Sopimusten tarkoituksena on tuotteistaa ja markkinoida hyvinvointiteknologian ratkaisuja kiinalaisille ikäihmisille ja kuluttajille. Lovaegis on yksi ensimmäisistä kiinalaisista kunnallisen ja kotihoidon palveluintegraattoreista Kiinassa.  CCUN on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tarjoaa ikäihmisten kotipalveluita.

”Olen iloinen, että Active Life Village on nyt aloittanut toisen vaiheen Kiinassa ja siirtynyt puhtaasta teknologian tutkimus- ja kehitystyöstä kuluttajapalveluiden kehittämiseen.  Kiinalaisten kumppaniemme kanssa tarkoitus on nyt keskittyä erityisesti ikäihmisten palveluihin ja palvelumuotoiluun.” sanoo Juha Lipiäinen, Active Life Villagen Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:  Juha Lipiäinen, +358405037444, juha.lipiainen@activelife.fi

– See more at: http://www.activelifevillage.fi/risikko/#sthash.GZ2gFHT9.dpuf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s