Innovatiivinen kaupunki -ohjelma Urban Millillä

Innovatiivinen kaupunki -ohjelman ohjausryhmän jäsenet tutustuivat 19.4. Helsingin elikeinojohtaja Marja-Leena Rinkinevan ja Aalto Knowledge Networksin Associate Vice President Seppo Laukkasen kutsumina Urban Millin tiloihin ja toimintaan ennen kokoustaan.

Innovatiivinen kaupunki® -ohjelma on Aalto-yliopiston ja Helsingin kaupungin kumppanuusohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa kestävää urbaania kehitystä edistäviä innovaatiota monialaisen tutkimus- taide- ja kehittämisyhteistyön keinoin.

Ohjelmayhteistyö pohjautuu Aalto-yliopistossa tehtävään tieteellisen ja taiteellisen työhön sekä Helsingin kaupungin kehittämistarpeisiin. Ohjelman puitteissa on toteutettu hankkeita mm. asumiseen, liikenteeseen, rakentamiseen sekä kaupunkilaisten ikääntymiseen liittyen. Lisäksi on tutkittu alueellista kilpailukykyä, organisaatioiden johtamista sekä palveluprosesseja ja niiden muotoilua.

Ohjelmaa koordinoivat Aallossa Paula Tuurnala ja Annukka Jyrämä.

http://innovatiivinenkaupunki.aalto.fi/fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s