Active Life Village Urban Scenelle

Sovittiin Active Life Village Ltd:n kanssa yhteistyöstä. Yritys muuttaa toimistonsa Urban Coridoorille ja rakentaa ikäihmisten kodin makuu- ja olohuoneiden demot Urban Scenelle.

Yrityksellä on pilottiprojeteka Kiinassa ja se tekee RDI-yhteistyötä mm. Tivit Oy:n kanssa  tuoden Millin toiminnan piiriin tusinan verran kotien hyvinvointiteknologioiden ja -palveluiden yritystä. Demokodissa on esillä kotien hyvinvointiratkaisuja, mutta demo toimii myös Urban Millin käyttäjien levähdys- ja palaveripisteenä.

”Active Life Village on ainutlaatuinen hyvinvointiosaamisen keskus, jossa tavoitteena on edistää kilpailukykyisten innovaatioiden syntyä ja kaupallistamista, yhteistyössä niitä käyttävien ihmisten kanssa. Active Life Village Oy toimii tukena hyvinvointipalveluinnovaatioille ja tarjoaa yrityksille ja organisaatioille inspiroivan ympäristön ja kehittämistoiminnan lisäksi myös liiketoiminnallista apua.

Active Life Villagen ainutlaatuisessa toimintaympäristössä käyttäjät, erilaiset asiantuntijat sekä tutkijat työskentelevät aidosti yhdessä. Kumppaneina ovat hyvinvointialan palvelu- ja teknologiayritykset, julkisen ja kolmannen sektorin organisaatiot sekä muut asiakkaat. Yhteistyötä tehdään erityisesti ikäihmisten ja työikäisten parissa. Innovaatioiden avulla ihmisiä tuetaan ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan.”

http://www.activelife.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s