Urban Millin turvallisen käyttöönoton edellyttämät korjaustyöt valmiina

Urban Mill kiinteistön omistaja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy järjesti viikoilla 9 ja 10 välttämättömät tilan kunnostus- ja  korjaustoimet Urban Millin lattiatasolla. Tänä aikana tilan käyttö rajoitettiin minimiin melu- ja pölyhaittojen takia.  Kaikki putki- ja sähkötyöt on nyt tehty. Viimeisenä työnä purettiin raudoitettu betonibunkkeri Urban Scenen keskimmäisestä projektihuoneesta. Työ oli arvioitua vaativampi, kesti lähes viikon ja valmistui lopulta sunnuntaina 10.2. Urban Caven metalliovi korjataan myöhemmin. Vaihtosiivous tehdään  viikolla 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s