Tänä vuonna Espoo-päivän teemana ovat innovaatiot

Viesti Espoo-päivän tiimiltä espoolaisille toimijoille 21.2.2023:

Tervehdys!

Nyt kun Espoo 50 vuotta kaupunkina -teemavuoden juhlat ovat onnistuneesti takana päin, on aika siirtää katseet tulevaan ja kesän lopulla häämöttävään Espoo-päivään. Espoo-päivää vietetään perinteisesti elokuun viimeisenä lauantaina ja tänä vuonna päivämääräksi osuu 26.8.2023.

Tänä vuonna Espoo-päivän teemana ovat innovaatiot ja niiden esiin tuominen. Toivomme siis kumppaneilta ja yhteisöiltä mahdollisimman paljon uusia avauksia ja tuoreita ideoita. Toisaalta painotus tulee olemaan myös osallisuudessa ja ihmisten yhteen kokoamisessa taustoista riippumatta, joka toteutuu Espoo-päivässä nimenomaan tapahtumien maksuttomuuden kautta.

Tärkein Espoo-päivän sisältö tulee tietenkin espoolaisilta toimijoilta eli teiltä. Joten toivommekin, että mahdollisimman moni lähtee mukaan ideoimaan ja toteuttamaan sisältöjä omasta näkökulmastaan. Esimerkiksi perinteiset avoimet ovet ovat hyvä tapa osallistua maksuttomuusnäkökulmasta, mutta kaikki uudet innovaatiot ovat erittäin tervetulleita.

Kevään aikana tullaan järjestämään infotilaisuus toimijoille, lisäksi verkkosivujen, uutiskirjeen ja sosiaalisen median kautta pystyy seuraamaan tilanteen etenemistä. Verkkosivut päivitetään ja tapahtumakalenteriin ilmoittautuminen avataan viimeistään huhtikuussa. Lisäksi meihin saa olla jo nyt yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli jotain kysyttävää tai ajatuksia tulee.

Ystävällisesti,

Jussi & Espoo-päivän tiimi

————————- 
Jussi Hietala 
Kulttuurituottaja I Kulturproducent I Cultural Producer 
Kaupunkitapahtumat Espoo I Stadsevenemang Espoo I City Events Espoo 
+358 40 636 8698
PL 3260, 02070 Espoon kaupunki I PB 3260, 02070 Esbo stad 

Jätä kommentti