MUUTTOTIEDOTE: Aalto-yliopiston kampuskirjastot muuttavat yhteen lokakuussa 2016

Aalto-yliopiston kirjasto tiedottaa 11.4.: Syksyllä Aalto-yliopiston kampuskirjastot ja arkkitehtuurin kirjasto muuttavat remontoituun Oppimiskeskukseen (Otaniementie 9), joka avataan marraskuussa 2016.

Kampuskirjastojen muutot ketjutetaan, millä varmistamme kirjastopalvelujen jatkuvuuden mahdollisimman lyhyin katkoksin.

Töölön kampuskirjasto suljetaan torstaina 23.6.2016. Töölön lainattava aineisto on varattavissa noudettavaksi Oppimiskeskus betasta Otaniemestä. Opiskelijoillemme ja tutkijoillemme tarjoamme kirjastopalveluja Learning Hub Rooftopissa 15.8.2016 lähtien osoitteessa Kauppakorkeakoulu, Runeberginkatu 14–16, Helsinki (päärakennus), 5. ja 6. kerros.

Arabian kampuskirjasto palvelee kesällä normaalien kesäaikataulujen mukaisesti ja syksyllä ajalla 1.8.-30.9.2016. Tilat suljetaan 1.10.2016. Arabian kampukselle on tavoitteena avata opiskelijoille ja tutkijoille uusi Learning Hub Arabia, jossa tarjoamme kirjastopalveluja 3.10.2016 lähtien. Muuton yhteydessä asiakastiedot kopioidaan yhteiseen kirjaston Alli-kokoelmatietokantaan, mutta myös Arsca-tietokanta ja -kirjastot ovat edelleen asiakkaitten käytettävissä.

Arkkitehtuurin kirjasto suljetaan 14.10.2016.

Oppimiskeskus beta palvelee kaikkien muuttojen aikana. Aineistojen saatavuudessa saattaa tulla lyhyitä katkoja lokakuun lopussa.

Uusi kaikille avoin Oppimiskeskus avataan marraskuun alussa.

LISÄTIETOJA: Kirjaston vt. johtaja Matti Raatikainen matti.raatikainen (@) aalto.fi   Töölön kampuksella Miira Sarkki miira.sarkki (@) aalto.fi   Arabian kampuksella Kimmo Lindqvist kimmo.lindqvist (@) aalto.fi

Muuttotiedotus kirjaston verkkosivuilla: http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/beta/ Kirjaston verkkosivut: http://lib.aalto.fi Tuleva osoitteemme: Otaniementie 9, Espoo

READ IN ENGLISH:

MOVING NOTICE: Aalto University Campus Libraries move together in October 2016

Aalto University Campus Libraries and Architecture Library are moving this autumn to the refurbished Learning Centre (Otaniementie 9), expected to be opened in November 2016. 

The moves are sequenced to ensure minimum disruption to library services.

Töölö Campus Library will close on Thursday 23.6.2016. Circulating items from Töölö can be reserved for pick-up from Learning Centre beta in Otaniemi. Learning Hub Rooftop will provide library services to our students and researchers from 15.8.2016, at the School of Business, Runeberginkatu 14-16, Helsinki (main building), 5th and 6th floor.

Arabia Campus Library is open according to usual summer opening hours, and in the autumn during 1.8.-30.9.2016. The premises are closed 1.10.2016. A new Learning Hub Arabia is intended to be opened at Arabia Campus for students and researchers for providing library services from 3.10.2016. During the move all customers are transferred to the library’s Alli collection database, the Arsca database and libraries continue also to be available for customers.

Architecture Library will close 14.10.2016.

Learning Centre beta is open during all of the moves. There may be short disruptions to the availability of library materials at the end of October.

The new Learning Centre will open at the beginning of November.

FURTHER INFORMATION:

Vice Director Matti Raatikainen matti.raatikainen (@) aalto.fi   Töölö campus Miira Sarkki miira.sarkki (@) aalto.fi    Arabia Campus Kimmo Lindqvist kimmo.lindqvist (@) aalto.fi

Moving information on library website http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/beta_en/ Our website: http://lib.aalto.fi/en/ 

Our future address: Otaniementie 9, Espoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s