Espoon Sellon kirjasto kehittää palvelujaan – pajamainen, yhdessä tekemisen kautta oppiminen, on yksi tulevaisuuden painopistealueista

Parhaillaan on menossa Espoon kaupunginkirjaston Sellon kirjaston kehittämispäivä. Päivän aiheena on palvelujen kehittäminen ja asioiden priorisointi. Urban Millin inspiroiva ja informaali ympäristö antaa ajatuksille tilaa lentää.

kuva

Espoon kaupunginkirjaston priorisoinnissa pajamainen, yhdessä tekemisen kautta oppiminen, on yksi tulevaisuuden painopistealueista. Tätä pääsimme harjoittelemaan leikkimisellä taikaloitsupajalla Potterin tyyliin.

Maru Peltonen opastaa tavallisesti lapsia koodauksen saloihin leikin varjolla. Nyt kehittämispäivämme osallistujat saivat saman opin. Samaa konseptia voimme soveltaa myös aikuisasiakkaille esimerkiksi runopajan muodossa.

Kehittämispäivän aikana keskustelimme myös erilaisista yhteistyömahdollisuuksien avaamisesta Urban Millin eri toimijoiden kanssa. Kirjasto voisi olla ihanteellinen uusien palvelujen kokeilualusta, koska kirjaston asiakaskunta muodostuu kaikista ikäryhmistä. Julkisena palveluna ja tilana kirjasto suhtautuu myönteisesti asiakkaiden toimintaa helpottavien ratkaisujen kehittämiseen.

Teksti ja kuva: Carola Snell

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s