Aalto Festival 18.-31.5.2015 – tänään 16.5. jo ensimmäiset maistijaiset!

**Aalto Festival esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja akateemisten osaamista. ** Aalto Festival showcases the talents of Aalto University students, graduates and faculty. ** Aalto Festival presenterar talangerna från Aalto-universitetet: studeranden, utexaminerade och forskare.**

Tänään, lauantaina 16.5.2015

TOKYOn kevätmyyjäiset, Mediakeskus Lume, klo  12-18

”Kesäinen tunnelma ja myyjäiskarkelot saapuvat Arabianrantaan, kun Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat TOKYO ry järjestää perinteiset kevätmyyjäisensä Mediakeskus Lumessa. Kevätmyyjäiset on vuosittainen tapahtuma, jossa on tarjolla pöytäkaupalla Aalto ARTSin opiskelijoiden persoonallisimpia lahjoja, uniikkia taidetta, muotoilua ja käsitöitä! Hengähdystauon myyjäisten vilinässä tarjoaa Cafe Tokyo, jossa voit nauttia suolaisia ja makeita herkkuja ravintolapäivän hengessä.”

http://www.aaltofestival.fi/2015/fi/tokyo/

Space Invaders III, Otaniemen ostoskeskus, 12-18, iltaohjelma 19

”Space Invaders III – Esteettisesti siedettävämpi tapahtumallinen näyttelykokonaisuus tutkii tilan politiikkaa Otaniemen vanhassa pankkikiinteistössä ja julkisessa tilassa. Mikä on esteettisesti siedettävää kaupunkitilassa ja kuka on vastuussa näiden standardien määrittelystä? Tapahtuma yhdistää ääntä, kuvaa, performanssia, visuaalisia taiteita ja etsii uudenlaisia tapoja lähestyä taiteen tekemiseen ja esittämiseen liittyviä kysymyksiä. Yli kaksikymmentä taiteilijaa ja esiintyjää Suomesta ja ulkomailta yhdistää voimansa lyhyen pyörä- tai bussimatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta.”

http://www.aaltofestival.fi/2015/fi/space-invaders/

Maanantaina 18.5.2015  mm.

Aalto Festival Opening,  14.00 – 17.00

”Aalto Festivalin avajaiset käynnistävät kaksiviikkoisen tapahtumakokonaisuuden, joka esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, valmistuneiden ja akateemisten osaamista. Tule kanssamme avaamaan kevään inspiroivin festivaali! Avajaisissa kuulet kiinnostavia puheenvuoroja ja tapaat ihmisiä taiteen, muotoilun, tekniikan ja talouden aloilta. Tilaisuudessa on myös nähtävillä valikoima parhaimpia valokuvia Helsinki Schoolin 20-vuotisen taipaleen varrelta. Tapahtumaan ennakkoilmoittauminen. Tervetuloa!”

http://www.aaltofestival.fi/2015/fi/opening/

Koko Aalto Festivalin kaksiviikkoinen ohjelma 18.-31.5.2015:

http://www.aaltofestival.fi/2015/fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s