Ministeriöiden digiturnaus 13.3.2105 Otaniemessä – ilmoittaudu mukaan!

Espoo Innovation Garden vetää puoleensa innovaattoreita ympäri Suomea:

Liikenne- ja viestintäministeriö järjestää Kide-hankkeen ja ministeriöiden älystrategiatyön päätöstapahtumana MINISTERIÖIDEN DIGITURNAUKSEN, jossa osallistujat ratkaisevat pelillisin keinoin ennalta määriteltyjä haasteita pienissä joukkueissa.

Digiturnauksen kattoteemana on se, miten ministeriöt voivat yhdessä edistää digitalisaatiota toimialoillaan. Haasteiden määrittelyssä on ollut mukana yhteensä kuusi ministeriötä.

Turnausmetodi auttaa työstämään tehokkaasti mahdollisuuksia Suomen digitalisaation edistämiseksi. Tapahtuma järjestetään perjantaina 13.3.2015 klo 9.00-19.00, Dipolin kokous- ja juhlatila Sahassa Espoossa. Mukaan kutsumme kilpailijoiksi opiskelijoita, yritysten edustajia, startup-yrittäjiä, virkamiehiä ja kolmannen sektorin toimijoita.

Ilmoittautuminen haasteisiin viimeistään 9.3.2015. Mukaan turnaukseen mahtuu 100 osallistujaa. Jokaiseen haasteeseen on 20 osallistujan kiintiö. Jos kiintiö ylittyy, osallistujat arvotaan.

Haasteita ratkomaan pyritään saamaan erityyppisen taustan omaavia osallistujia ja monista näkökulmista asioita tarkastelevia tiimejä. Haasteissa voittavat visiot, ideat ja ratkaisut kootaan yhteen ja julkaistaan turnauksen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

→  ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s