Nappi Naapuri – välittämisen paikka. Välitätkö?

Nappi Naapuri on virtuaalinen kyläkartta, jolla voimme kohdata toisemme. Se vapauttaa käyttämättömät resurssit yhteiseksi hyväksi. Nykyaikainen naapurusto on taas vanhanaikaisen kylän kaltainen. Sellainen jossa ei tarvitse jäädä yksin, ja apu löytyy läheltä.

Nappi Naapurin avulla voin kohdata ihmiset minua lähellä – ne joita en muuten tuntisi. Voin pyytää apua koiranhoitoon, etsiä lapsille kavereita tai lastenvahtia, pyytää lainaksi poraa tai tarjota kalastusseuraa, auttaa naapuria sekä päästä eroon kalasopan jämästä.

Joukkorahoituksen jälkimarkkinonti käynnissä:

http://mesenaatti.me/nappi-naapuri-valittamisen-paikka/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s