Ohjelmoinnin MOOC Scala 2014 – rekisteröinti aukeaa 1.9.2014

Ohjelmoinnin MOOC Scala 2014

http://mooc.aalto.fi/ohjelmointi/

Oletko kiinnostunut oppimaan ohjelmointia modernilla ohjelmointikielellä ja näkemään millaista yliopisto-opis­kelu voi olla? Tervetuloa kurssille!

Vuoden 2013 Ohjelmointi 1- kurssi sai loistavat palaut­teet opiskelijoilta, mistä heräsi idea kurssin avaamisesta suuremmalle yleisölle. Tarjoamme nyt avoimena verkkokurssina kurssin joka sisältää Ohjelmointi 1 -kurssin sisällön laajennettuna osalla toista Aallon ohjelmointikurssia.

Tämä uusi kurssi on ns. MOOC, kaikille avoin ilmai­nen verkkokurssi. Termi MOOC tulee sanoista ”Massive Open Online Course”, ja tällaiselle kurssille tyypillisiä ominaisuuksia ovat suuri osanottajamäärä, vapaa osallistuminen kurssille ja opiskelun ja harjoi­tusten suorittaminen verkossa. Kurssimaista MOOC:eissa on se, että ne noudattavat aikataulua, jolloin kurssin suorittajien on mahdollista keskustella ja opiskella yhdessä.

Kurssi ei edellytä aiempaa ohjelmointiosaamista. Jos kuitenkin olet ohjelmoinut vähän aiemminkin, niin kurssilta löytyy varmasti uutta myös sinulle.

Kohderyhmät

Lukiolainen

Jos haluat sisällyttää kurssin lukio-opintoihin, tai aiot hakea Aaltoon opiskelemaan, niin kurssin suorituksesta saa muutakin kuin ohjelmointiosaamista ja diplomin. Kurssin harjoitukset ja tentin hyväksytysti suorittanut saa Aalto-yliopiston suoritus­merkinnän, jonka voi myöhemmin sisällyttää lukion jälkeisiin opintoihin.


Opettaja

Jos olet kiinnostunut oppimaan itse uutta, yhdessä tai erikseen opiskelijoittesi kanssa, niin tervetuloa kurssille. Ohjelmointi on tulossa jossain muodossa peruskoulun oppimäärään, ja tarjoammekin kurssia myös kaikille opettajille, joita ohjelmointi kiinnostaa yleisesti, jotka haluavat kehittää osaamistaan tai saada ideoita ja inspiraatiota ohjelmoinnin opetukseen.


Lukio

Lukio saa halutessaan hyväksyä tämän kurssin suorituksen osaksi lukio-opintoja.


Aallon
opiskelijat

Aallon opiskelijoita pyydetään ilmoittautumaan MOOC:in sijaan kursseille Ohjel­mointi 1 ja Ohjelmointi­studio 2 normaalisti OODI:n kautta. Tällöin opintopisteet kirjautuvat normaalisti, kirjautuminen toimii Aallon käyttäjätunnuksilla jne.


Muut

Muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita kurssille.

Miten pääsen kurssille?

Kurssille otetaan kaikki halukkaat. Rekisteröityminen kurssille avataan 1.9.2014 keskipäivällä ja linkki julkaistaan tällä sivulla: http://mooc.aalto.fi/ohjelmointi/

Rekisteröitymällä saa tunnuksen kurssijärjestelmään, jolla voi palauttaa tehtäviä. Erityisesti jos kurssin haluaa sisällyttää myöhemmin jossain muodossa nykyisiin tai tuleviin opintoihinsa, kannattaa tiedot syöttää tarkasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s