Caven käyttö

Caven käyttöohjeet pilotointivaiheessa 1.3.2014 lähtien

”Laadin paremman, kun ehdin, mutta tekniikka pitäisi olla nyt käyttökunnossa. Omien koneiden käyttö on vielä hankalaa, ja pitää huolehtia, että systeemi on taas normaalikunnossa ennen sen sulkemista – muuten seuraava käyttäjä hämmentyy.

Aina kun mahdollista, käyttäkää esittämiseen meidän konetta, siihen on asennettu powerpoint viewer ja acrobat. Nettiselain toimii myös. Luotu myös käyttäjäprofiili ilman salasanaa tätä tarkoitusta varten.
Proseduuri:
1. Kone käynnistyy isosta spedespelit-napista, käynnistyessään se käynnistää projektorit. Käynnistyminen kestää pienen tovin, älkää painelko nappulaa useammin kuin kerran.
2. Sulkeminen aina työpöydällä olevasta pikakuvakkeesta, jotta myös projektorit sammuvat.

Jos on ihan pakko käyttää omaa konetta, sitä varten on väliaikainen johto rullalla vasemmanpuolimmaisen projektorin kohdalla.
1. Käynnistys kuten yllä
2. Keskimmäisen ohjelmalähteen vaihto kaukosäätimellä PC1. Suunnattava kaukosäädin tarkasti siten, että se vaikuttaa vain keskimmäiseen projektoriin!  Haluttaessa sivuprojektorit voi sammuttaa samalla periaatteella.
3. Ennen lopetusta ohjelmalähteen vaihto takaisin HDMI:ksi seuraavaa käyttäjää varten, kaikkien projektorien käynnistys mikäli suljettuja ja varmistus, että ohjelmalähteet ovat kaikki ”hdmi” ts. työpöytä näkyy kaikissa projektoreissa.
4. Sammutus työpöydän linkistä kuten yllä, jotta ohjauskone ja kaikki kolme projektoria sammuvat hallitusti
5. Johdon rullaaminen takaisin ylös”

Antti Kauppi, ABE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s