Jouluterveiset Urban Millistä – Christmas wishes from Urban Mill

Haluamme kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana ja toivottaa samalla Hyvää Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2017!

Thank you for your co-operation, we wish you Merry Christmas and Prosperous New Year 2017!
urban-mill-joulutervehdys-2016

Jouluisin terveisin Kari & Lars ja muu myllyn väki!

PS

VUODENVAIHTEEN AUKIOLOAJAT: Urban Mill siirtyy itsepalvelumoodiin 23.12.2016 – 8.1.2017. Avaimen haltijoille tila on auki 24/7, muille vain kumppanien vieraina. Olemme avoinna normaalisti taas ma 9.1.2017 lähtien.

URBAN MILL ON MYÖS FACEBOOKISSA Facebook-sivuiltamme löydät lisää ajankohtaista urbaanin kehittämiseen liittyvää tietoa meiltä ja maailmalta. Käy tutustumassa ja tykkäämässä: http://on.fb.me/1JdLnSA

SEURAA URBAN MILL -BLOGEJA Voit seurata blogeja syöttämällä sähköpostiosoitteesi pääsivumme http://urbanmill.org kohtaan ”FOLLOW BLOG VIA EMAIL” (löytyy oikealta sivun yläosassa).

VARAUSKALENTERI ON APUNA TILOJEN VARAAMISESSA Varauskalenterimme on hyvä apu kun suunnittelet tilaisuuden järjestämistä tai haluat seurata mitä myllyllä tapahtuu. Kalenteri löytyy osoitteesta https://urbanmill.org/varauskalenteri . Tilavaraukset sähköpostilla osoitteeseen varaukset@urbanmill.fi .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s