Business Arena avaa pääkaupunkiseudun toimipisteen Urban Milliin

Olemme 15-vuotisen historiamme ajan toimineet Crazy Town-yrittäjäyhteisön kautta samanhenkisten kumppaniyritysten rinnalla. Kun Business Arenan Toni Pienoselle tuli ajankohtaiseksi asiaksi muutto etelään, oli selvää että hakisimme vastaavanlaisesta yhteisöstä voimaa myös pääkaupunkiseudulla.

Valitsimme Espoon tukiyhteisöksi Urban Mill -ympäristön, jonka tekemisen tavoissa näkyy samanalainen vuorovaikutuksen ja vertaisoppimisen DNA kuin meillä.

Urban Mill on kaupunkiaiheisten innovaatioiden temaattinen kiihdyttämöpalvelu, yhteinen työskentelytila ja avoin kehitysalusta. Siellä kohtaavat yritykset, korkeakoulut, kaupungit ja yhdistykset. Mylly sijaitsee Espoon Otaniemessä Aalto Entrepreneurship Societyn, Startup Saunan sekä Aalto-yliopiston Design Factoryn kolmiossa.

Jyväskylä-Espoo -yhteyden kautta Business Arena voi jatkossa auttaa asiakkaitaan ketterästi testaamaan, pilotoimaan sekä kaupallistamaan uusia tuotteita, palveluita tai tutkimusta markkinoille asti – kotimaassa ja kansainvälisesti. Tulemme myös tarjoamaan yhteisiä palveluita Urban Millin ja sen tuottajakaksikon Kari Mikkelä ja Lars Miikki kanssa.

Kerromme näistä lisää 15-vuotisjuhlissa tiistaina 19.5. ja kun Business Arenan Urban Mill toimipiste aloittaa Espoossa elokuusta alkaen Toni Pienosen siirtyessä sinne.”

Toni Pienonen
Business Arena Oy
Kauppakatu 32
40100 Jyväskylä

http://www.businessarena.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s